Soluţii IT

Sisteme IT personalizate pentru logistica companiei dumneavoastră.

Tehnologiile inteligente de comunicare pot accelera procesele de aprovizionare, logistică de depozitare şi expediţie, pot minimaliza costurile şi astfel pot contribui în mod decisiv la succesul companiei dumneavoastră.

Pentru a spori eficienţa derulării proceselor, experţii noştri IT oferă soluţia IT adecvată pentru orice cerinţă logistică – la un nivel calitativ ridicat şi cu o fiabilitate dovedită.

Competenţa noastră IT pe scurt:

  • Controlul şi gestionarea întregului lanţ logistic prin tehnologii informaţionale moderne – pentru achiziţii, logistica depozitării, fulfillment, logistica producţiei sau distribuţie.
  • Reacţie flexibilă la procesele individuale specifice clienţilor: prin intermediul platformei noastre de integrare, fluxurile dumneavoastră de date pot fi corelate în mod optim cu sistemele noastre.

  • Utilizarea unor standarde recunoscute în domeniul managementului de proiect, al schimbului de date, al proceselor de asistenţă şi dezvoltare, precum şi în ceea ce priveşte sistemele hardware.

  • Susţinerea şi dezvoltarea continuă a sistemelor noastre IT pe baza IT Infrastructure Library: indiferent dacă sunt necesare standarde uzuale sau interfeţe personalizate pentru schimbul de date – pentru proiectele clienţilor noştri avem întotdeauna la dispoziţie experţi care dispun de know-how-ul necesar.

  • Departamentul IT al grupului, cu cei peste 140 de angajaţi, acoperă întreaga gamă de servicii IT: începând de la gestionarea a două centre de calcul, continuând cu monitorizarea aplicaţiilor şi terminând cu serviciile de consultanţă şi management de proiect.