Logistica depozitării şi fulfillment

Sisteme consacrate, soluţii flexibile şi cel mai înalt nivel de dezvoltare.

În calitate de furnizor de servicii complete cu valoare adăugată în domeniul logisticii depozitării şi fulfillment, vă oferim pachetul complet de servicii pentru gestionarea comenzilor: ne ocupăm pentru dumneavoastră de depozitare, inclusiv gestionarea termenelor de valabilitate, a loturilor şi a numerelor de serie, comisionare, ambalare (pick & pack) şi expediţie, precum şi de logistica retururilor şi servicii opţionale personalizate. Prin externalizarea logisticii depozitării şi a proceselor de fulfillment, vă veţi spori în mod considerabil flexibilitatea şi eficienţa şi vă veţi putea concentra în totalitate asupra activităţilor dumneavoastră de bază.

Angajaţii noştri asigură fluxul optim de marfă în locaţiile noastre ultra-moderne şi gestionează anual un număr de cca. 1,8 milioane de comenzi din depozit. Aplicaţiile IT complexe contribuie semnificativ la flexilbiliatea şi eficientizarea proceselor noastre, fiind compatibile în acelaşi timp cu numeroase alte sisteme.

Vă arătăm cu plăcere cum cu ajutorul externalizării puteţi atinge un nou grad de flexibilitate, cum puteţi transforma costurile fixe în costuri variabile şi cum puteţi spori eficienţa companiei dumneavoastră prin investiţii minime şi adaptare la fluctuaţiile sezoniere.

Experţii noştri vă stau cu plăcere la dispoziţie!

Studii de caz - Tridonic: clic aici!

Studii de caz - Tridonic

Studii de caz - Kästle: clic aici!

Studii de caz - Kästle