97,5% din clienţi ne recomandă...

Acesta este rezultatul excelent al unui sondaj reprezentativ desfăşurat cu participarea a peste 1240 de clienţi din Austria, Germania şi Elveţia, precum şi din ţări din Europa Centrală şi de Est (mai multe informaţii). De aceea susţinem pe bună dreptate că valoarea noastră fundamentală – Service Excellence – nu este doar o vorbă, ci este o realitate cotidiană.

În continuare, vă prezentăm alte dovezi extrase din mărturiile specifice ale clienţilor noştri. S-ar putea ca acestea să vă stimuleze în găsirea de noi soluţii pentru propriile lanţuri de aprovizionare. Ne-am bucura să deveniţi, şi dumneavoastră, unul dintre clienţii mulţumiţi de serviciile noastre. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

Transport general și în regim de grupaj: GW pro.line

Servicii integrate , pe o suprafaţă de 10,5 milioane de kilometri pătraţi.

GW pro.line este produsul nostru standard de transport de marfă şi transport în regim de grupaj pe întreg teritoriul Europei, prin intermediul căruia vă oferim serviciile noastre de top. Astfel, beneficiaţi de plecări zilnice, timpi de tranzit definiţi şi standarde de calitate fixe.

Gama noastră modulară de servicii cuprinde produsul de bază şi serviciile premium suplimentare. Prin intermediul acestora garantăm livrarea la o dată fixă înainte de ora 16, 12, 10 şi 9, la destinaţiile dorite, creând astfel un nivel ridicat de încredere şi o planificare sigură pentru clienţii noştri.

Întreaga linie de produse GW-pro.line poate fi completată cu servicii opţionale precum: aviz de sosire, ramburs, manipulare mărfuri periculoase şi proceduri vamale.

Transport parţial şi complet: GW direct.line

Rapid. Punctual. Eficient.

GW direct.line este sistemul ideal de transport parţial şi complet pentru distribuţia dumneavoastră directă în Europa. Datorită avantajelor oferite de reţeaua noastră densă de filiale şi parteneri, vă putem garanta întotdeauna suficient spaţiu pentru mărfuri şi transportăm marfa dumneavoastră pe calea cea mai eficientă, la timp şi în siguranţă la destinaţia dorită din Europa.

Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă: flexibilitate maximă şi siguranţă în planificare datorită timpilor de livrare agreaţi individual şi timpilor de plecare flexibili. Serviciile suplimentare, precum operaţiunile vamale, transportul mărfurilor periculoase şi avizul de sosire vin în completarea portofoliului GW direct.line destinat soluţiilor LTL şi FTL.

Contactați-ne

Persoană de contact

Persoană de contact

T +40.372.678.500