Valori

Ce reprezentăm. Cum gândim şi acţionăm.

Gebrüder Weiss se remarcă printr-o puternică cultură corporativă. Patru valori de bază bine definite formează pilonii care susţin structura concernului GW dincolo de graniţele ţării, unesc oamenii din cadrul companiei şi reprezintă deviza şi misiunea companiei în activitatea de zi cu zi: Independenţă, Sustenabilitate, Angajament şi Excelenţă în Servicii.

Independență
Ne mândrim cu o tradiţie îndelungată ca întreprindere familială independentă, clădită pe un fundament solid şi continuăm să ne dezvoltăm în mod consecvent. Independenţa noastră ne permite să stabilim noi înşine direcţia şi ritmul în care ne dezvoltăm. Parteneriate de lungă durată ne îmbogăţesc reţeaua. În centrul preocupărilor noastre se află cerinţele actuale şi viitoare ale clienţilor noştri, care se pot baza pe capacitatea firmei GW.

Sustenabilitate
Ne dorim şi avem nevoie de succes pe termen lung pentru a ne asigura competitivitatea prin investiţii şi inovaţii. În acelaşi timp, ne asumăm responsabilitate totală în domeniul transportului şi logisticii pentru a dezvolta şi implementa sisteme durabile de ultimă generaţie.
 
Angajament
Profilul întreprinderii noastre este inconfundabil, făcându-şi simţită prezenţa atât pe plan intern, cât şi pe plan extern. Profesionalismul la nivel înalt se reflectă într-un angajament peste medie, precum şi în obligaţiile şi respectul faţă de clienţi şi colegi. O identificare excepţională prin loialitate, dorinţa de a învăţa şi încredere, care face posibile performanţele de top.

Excelență în servicii
Obiectivul nostru este trezirea entuziasmului clienţilor. Din acest motiv, asigurarea unei calităţi superioare a serviciilor reprezintă baza activităţii noastre zilnice. Cu o organizaţie care funcţionează în mod optim dincolo de frontiere, am creat cele mai bune condiţii pentru aceasta. Angajaţii noştri conving prin competenţă şi orientare spre găsirea de soluţii. Căutăm în permanenţă soluţii mai bune în toate domeniile şi acţionăm în mod proactiv.

Valorile GW – descărcare fişier PDF.