Instruire şi perfecţionare

Învăţând pentru provocările de mâine.

Angajaţii noştri reprezintă cel mai mare potenţial al companiei. De aceea investim cu plăcere în instruirea şi perfecţionarea echipei noastre din întreaga lume.

O practică în cadrul companiei Gebrüder Weiss reprezintă garanţia unei calificări profesionale aprofundate şi vaste, şi totodată biletul de intrare în lumea dinamică şi în permanentă dezvoltare a unei companii logistice şi de transport active pe plan mondial.

În plus, angajaţii au posibilitatea de a participa la mai multe programe interne de instruire şi perfecţionare, în vederea consolidării viitoarei lor cariere în lumea orange. Gebrüder Weiss a iniţiat programul Orange Future de promovare a tinerilor şi a potenţialului, destinat în special tinerilor absolvenţi ai universităţilor şi angajaţilor cu potenţial deosebit.

În cadrul unui program de instruire cu o durată de un an, participanţii la aceste cursuri vor trece prin numeroase departamente şi sectoare ale companiei, dezvoltând şi însuşindu-şi o gamă largă de competenţe. Astfel, ei vor fi pregătiţi pentru orice fel de sarcini şi funcţii de răspundere.