Transport maritim

Fiabil şi competent pe mare.

Transport în containere sau transporturi speciale: în calitate de partener de încredere pentru transporturile maritime, derulăm transporturile dumneavoastră cu profesionalism şi rapiditate, prin orice port din lumea întreagă.

Pe rutele maritime importante, Gebrüder Weiss închiriază spaţii de transport fixe, care garantează existenţa capacităţii de încărcare necesare. Monitorizarea transporturilor prin intermediul celor mai moderne sisteme IT şi standardele unitare de calitate le garantează clienţilor noştri un grad ridicat de transparenţă şi siguranţă în planificare.

În plus, vă informăm cu privire la toate condiţiile-cadru – cum ar fi normele vamale sau asigurările de transport – şi vă sprijinim în întocmirea documentelor necesare de import-export. Astfel, întregul proces de gestionare şi derulare a transportului dumneavoastră va fi coordonat în totalitate de către experţii în transporturi maritime din cadrul Gebrüder Weiss.

Vă răspundem cu plăcere la orice întrebări legate de destinaţiile de livrare, modalităţile de transport, durata transportului până la destinaţie sau costurile aferente.

Contactaţi-i pe specialiştii noştri în transporturi maritime!